EN HU
iltreno.hu
Banner
Banner
Banner
12

Zamatbank

Hűséged nem marad jutalom nélkül

Rendelésed minden 1000 Ft-ja után, egy virtuális tallért írunk jóvá, személyes Zamatbank számládon. Az oldalra történő belépésed után, a Zamatbank rendszer automatikusan felajánlja a pontszámaidnak megfelelő ajándékokat. A különböző Zamatbank kedvezmények más-más pont, illetve forint összegért érhetőek el. A pontok száma mellett a fizetendő kedvezményes árat is feltünteti az oldal. Rendelj, és élvezd gyümölcsét, keresd a Zamatbank ételkategóriát, ahol tallérjaidért kedvezményesen vásárolhatsz,rendelésenként egy terméket. A megrendelt Zamatbank terméket rendelt ételeddel szállítjuk ki.

 

2.000 Ft értékű Infratrainer kupon
Az ételekkel együtt kiküldjük a 2.000Ft értékű kupont is, ami felhasználható az 5. és 13, kerületben. A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe az Infratrainer.
1 Ft
+2 zamatbank pont
     
5000 Ft értékű éttermi fogyasztás
A kupon éttermeinkben váltható be, 5000 Ft értékben. Más kedvezménnyel nem vonható össze! A kuponok beváltási határidővel rendelkeznek!
2500 Ft
+25 zamatbank pont
     
Red Bull Akciós
Élsportolók, egyetemi hallgatók, megterhelő munkát végzők és hosszú órákat vezetők világszerte elismert kedvence.
350 Ft
+2 zamatbank pont
     
Tallér Coca Cola 1,25L
A rendelés végén a megjegyzés mezőbe írd, ha más Cola terméket kérsz. pl.: Fanta
125 Ft
+5 zamatbank pont
     
Tallér Mortadella Prémium pizza
790 Ft
+10 zamatbank pont
     
Tallér Szent Gaál Portugieser 2015
A szekszárdi borvidék híres dűlőjén, a Strázsa-hegyen termett Portugieser szőlőből készítettük a 2015 Márton napjára a polcokra, asztalokra kerülő újborunkat. A tartályba kerülő fürtöket széndioxid-nyomás alatt erjesztettük, az így keletkező aromaanyagoktól vált gyümölcsössé ez a friss tétel.
1390 Ft
+10 zamatbank pont
     

vissza a címoldalra