EN HU

Csirkemell roston ananásszal mozzarellával ropogós baconnel

FŐÉTELEK - köret nélkül

2.050 Ft
Köretek
+Aszalt par. csirkesaláta1590 Ft
+Bazsalikomos csirkesaláta1590 Ft
+Brutus saláta1490 Ft
+Burgonyapüré490 Ft
+Feta sajtos tejszínes burgonya590 Ft
+Görögsaláta1590 Ft
+Hagymás-füstölt szalonnás burgonyapüré590 Ft
+Hasábburgonya490 Ft
+IL Treno saláta1590 Ft
+Jázmin rizs490 Ft
+Magvas csirkesaláta1590 Ft
+Parmezán reszelt300 Ft
+reszelt sajt250 Ft
+Serpenyős grill zöldség690 Ft
+Teljeskiőrlésű tészta100 Ft
+Vecsési vegyes savanyúság 650 Ft
+Zöldfűszeres steak burgonya490 Ft

A mozzarella Dél-Olaszországból származik, ahol a 16. század óta készítik, eredetileg vízibivaly zsíros tejéből, mára azonban már tehéntejből is előállítják például Magyarországon is. A mozzarella ruganyos, kerekded fehér színű sajt, amit eleinte főként főételként fogyasztottak, jelenleg számos olasz étel összetevőjeként használják. A mozzarella nem hiányozhat például a pizzáról és salátákban, tésztákon is gyakran találkozunk vele. A mozzarellát „fehér aranynak” vagy a „mediterrán konyha királynőjének” is nevezik.

Ha bírod a mozzarellát, és az édes-sós ízek fúzióját, akkor ez a te ételed. A roston sült csirkemellet mozzarellával, ropogós baconnel és ananásszal tálaljuk neked.
Nincs más dolgod, csak rendelni. Dőlj hátra, a többit pedig bízd ránk. ;)

Így készítjük: az előkészített csirkemellet megsózzuk, majd rostlapon megsütjük az ananásszal, a karikára szeletelt mozzarellával és a baconnal együtt.  A készre sütött csirkemellre tesszük az ananászt, a mozzarellát és a ropogósra sült bacont.

 

Ételeink allergén táblázatát ide kattintva nézheti meg.