Vigyázat: nagy mennyiségben szeretet tartalmaz!

Az IL Treno kiemelt figyelmet fordít a társadalmunkban segítségre szorulókra. Sok olyan ember él a világon, akiknek szüksége van támogatásra. Ilyen a 26 éve működő dunaharaszti Bárka Alapítvány is. Itt a fogyatékkal élő és autista emberek számára lehetőség nyílik megismerni az alkotás örömét. A kézműves foglalkozások keretében ugyanis olyan tevékenységben vehetnek részt lakói, mellyel nem csupán elfoglalják magukat, hanem hasznos tevékenységet is végeznek, mely által megmutathatják, hogy ők is a társadalom hasznos tagjai kívánnak lenni.

Kézműves alkotásaiknak termékeit fontosnak tartják megmutatni másoknak is. Így láthatjuk, hogy ők is nagyon kreatív és minőségi munkát tudnak végezni. A legtöbben nem tudják, hogy a sérült emberek mennyire érzékenyek, őszinték, valamint hogy rengeteg szeretetet tudnak adni. Ezt a szeretet most apró tavaszi díszekbe rejtették.

Hogyan segíthetsz Te is a Bárka Alapítvány kreatív és szorgos lakóinak?

Bármilyen étel rendelésénél lehetőséged van a Bárka Alapítvány lakói által készített, kreatív dísz megvásárlásához. Telefonos rendelésnél kérdd rendelésed mellé diszpécserünktől. Online rendelés esetén egy felugró ablakban válik lehetővé a tavaszi dísztárgyak megvásárlása.

A Bárka Alapítvány célja, hogy minden lehetőséget megadjon az autista és fogyatékkal élő lakóinak, hogy minél teljesebb életet élhessenek. A tavaszi dekorációd ékesítsd egyedi, szeretettel készült díszekkel!

Kérjük, támogasd a Bárka Alapítványt azzal, hogy megvásárolod a lakóik által készített tavaszi díszt.
Neked 400 Ft, nekik a boldogság.