És te hogyan választasz pizzát?

Magyaros és görögös, csípős és sima, tejfölös és pizzaszószos, kolbászos és sonkás, kukoricás és gombás, húsos és sajtos, tengeri herkentyűs és bolognais – hogy csak egy párat említsünk a hatalmas választékból. Bár valószínűleg neked is megvannak a kedvenceid, azonban ha pizzaválasztásra kerül a sor, akkor sohasem egyszerű dönteni. De mégis milyen szempontok segíthetnek? Íme néhány remek ötlet.pizza-ingredients-10513076

  • Én annál jobban szeretek egy pizzát, minél több feltét van rajta. Tehát a rendelés során ezt veszem figyelembe.
     
  • Az egészséges pizzákat szeretem, ezért nagyon fontos számomra, hogy sok zöldség legyen rajta.
     
  • Szerintem az eredeti olasz (kevés) feltétes pizzáknál nincs jobb választás.
     
  • Nekem van kb. 2-3 kedvenc pizzám, és minden alkalommal ezek közül rendelem az egyiket.
     
  • Mindig más típusút választok, szeretek új ízeket felfedezni.
     
  • Én úgy rendelek pizzát, hogy elmondom milyen feltétet szeretnék rá. Ez pedig mindig a hangulatomtól függ. Van, amikor a pizzaszószos, van, amikor a tejfölös típusúakat részesítem előnyben. És hát a többi feltét is nagyon változó, de legtöbbször sajtot és sonkát szoktam kérni.
     
  • Én az érdekes íz világot és a különleges lehetőségeket keresem. Tehát minél extrémebb az adott pizza, annál valószínűbb, hogy azt fogom választani.
     
  • Nem szeretem az olyan pizzát amin túl kevés vagy túl sok feltét van. Kifejezetten azokat a típusúakat szoktam keresni, amelyek minőségi alapanyagokból készülnek.
     
  • Hát az én kedvencem a hús hússal. Ezért kizárólag olyat rendelek, amin nincs zöldség.
     
  • Én csakis a paradicsomos pizzákat szeretem, nagyon ritkán eszek más fajtát.
     
  • Nálunk a rendelés mindig párban történik. Az egyikünk a „szokásosat”, a másikunk pedig egy új fajtát kér, de természetesen megkóstoljuk egymásét. Így teljes biztonsággal fedezhetjük fel az új ízeket, nem kell attól tartanunk, hogy éhen maradunk.
     
  • Ha az akciós pizza szimpatikus, akkor azt rendelem meg. Nem vagyok válogatós.

Hát én szinte mindig ugyanazt az egy típust választom. Azt ismerem, szeretem, így nem érhet meglepetés.

ingredients