Vajon lehet pizzával fogyni?

Mielőtt rávágnád a kérdésre a választ, hogy „nem”, engedd meg, hogy kicsit jobban kitárgyaljuk a témát. A vegetáriánus pizzákon kívül van még egy lehetőség arra, hogy egészséges pizzát rendelj magadnak.

Azoknak, akik fogyni szeretnének mindössze azzal, hogy egészségesen táplálkoznak, van egy rossz hírünk. Csak azzal, hogy igyekeznek a lehető legjobb minőségű ételeket enni, még nem biztos, hogy előre meghatározott időn belül képesek lesznek fogyni.

Ennek az az egyszerű oka van, hogy a fogyáshoz nem csak diétázni (vagy koplalni kell), hanem mozogni is. A kettő kiegészíti egymást és aligha működnek külön-külön. Ezért fontos az, hogy aki életmódváltásra, vagy csak diétázásra hajtja a fejét, tisztában legyen azzal, hogy csak az étkezés nem elég ahhoz, hogy ledobja a felesleges kilókat.sport_pizza

Az első gondolatod a címet olvasva talán az volt, hogy a pizza és a fogyás szó egy mondatban kicsit sem fér össze egymással. Ezt szeretnénk most megcáfolni. Mert az Il Treno-ban minden természetes alapanyagokból készül, így biztos lehetsz abban, hogy minőségi ételt kapsz majd. A feltétet te magad válogathatod össze.

Ez azt jelenti, hogy elkészíttetheted velünk a világ legegészségesebb pizzáját. Ha erre nincs időd, a vegetáriánus pizzák közül is válogathatsz, amik biztosan nem hízlalnak.

Szóval, ha az a kérdés, hogy pizzával lehet-e fogyni, a válasz részben igen, részben nem.

Azért mondjuk, hogy részben lehet, mert ha sportolsz, de néha megengedsz magadnak néhány (szigorúan egészséges) pizzaszeletet, nem fogsz egyik napról a másikra elhízni, de a már leadott súlyodat sem fogod visszaszerezni.

Természetesen olyan pizzáról beszélünk, amire friss zöldségek vagy gyümölcsök kerülnek.

Az alap lehet paradicsomszósz, a tészta legyen kalóriaszegény. Feltétként pedig olyan összetevőket érdemes válogatni, amelyek ízben is jól passzolnak egymáshoz. A friss zöldségek elengedhetetlen kellékei egy igazán egészséges pizzának.