A pizzaimádó Tini Nindzsa Teknőcök csak téged akarnak

Butaság lenne kijelenteni, hogy a mesefilmek csak gyerekeknek valók, mert ez egyáltalán nem igaz. A legtöbb 21. századi animációs film igaz, hogy elsősorban gyerekek szórakoztatására készül, de a készítők igyekeznek olyan humort is belecsempészni a mesékbe, amelyeken még a szülők is elmosolyodnak.

Kénytelenek, hiszen a gyerekek általában szülőstül-mindenestül kényszerülnek beülni a moziba, a felnőttek pedig unatkoznak az egész film alatt. Na, a Tini Nindzsa Teknőcökön nem lehet unatkozni.

Már az első rész is meglehetősen viccesre sikeredett, David Green rendezésével és Michale Bay producerkedésével pedig elkészült a második rész is, a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című film.

ilt_tmnt2_fooldal_797x340

Főszereplők között olyan nevek tűnnek fel, mint a gyönyörű Megan Fox, Will Arnett, Noel Fisher és Jeremy Howard. A négy pizzaimádó teknős, Tini Nindzsa Teknőcök_pizzaMichelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael újra gonosztevőkkel kényszerül felvenni a harcot.

Az őrizetből megszökött Zúzó és Baxter Stockman őrült tudós összefog, hogy világuralomra tegyenek szert. A két okostojás ördögi terve a teknőcöknek hála nem tűnik kivitelezhetőnek, azonban a szupernégyes csapatnak mással is szembe kell néznie.

A gonosz Krang is világuralomra akar törni. A teknőcök így két ellenséggel is kénytelenek felvenni a harcot egy időben.

De mi köze van az IL Trenonak a Teknőcökhöz?

Egyrészt nekünk is van Tini Nindzsa Teknőc pizzánk, amit meg kell kóstolnod. Másrészt pedig (és ez iszonyú menő), premier-vetítés előtti jegyeket nyerhetsz a film 2. részére.

Ha bármelyik IL Treno Expressz étteremben 2.000 forint felett vásárolsz, regisztráció után a te neved is az esélyesek közé kerül. A sorsolás után a nyertesek e-mailben értesülnek a további részletekről.

A sorsolás időpontja: 2016.06.25.
A vetítés időpontja és helye: 2016.06.29., szerda 19.30, Cinema City Aréna

teknős_pizza