Szeretetet minden otthonba!

ilt_buono_down_fb_bA társadalmi szerepvállalás keretében cégünk figyelmet fordít a minket körülvevő világra. Ugyanis megannyi ember él a földön, akiknek segítségre vagy támogatásra van szüksége, akiket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Down_AlapítványNemrég Down-hetet tartottunk az egyik éttermünkben, ahol néhányan kisegítettek az asztalok előkészítésében és a rendelések intézésben. Emellett pedig különböző kézműves termékeket lehetett megvásárolni egy helyi vásár keretében. Hamarosan újabb, nagyszerű lehetőség nyílik a támogatásra, a találkozásra és a szeretet közvetítésére!

A Down-szindróma nem betegség, hanem egy állapot. Ezeknek az embereknek közös vonása, hogy rendkívül őszinték és érzékenyek, számukra ismeretlen fogalom a gonoszság. Rengeteg szeretetet tudnak adni, amit egyes alkalmak során apró tárgyakba rejtenek. Ezek az odaadással és nagy figyelemmel készült apróságok hamarosan a nálunk is elérhetővé válnak.

Lepje meg Ön is szeretteit ezekkel az egyedi meglepetésekkel!DSC09942

Az Allee Bevásárlóközpontban található Buono üzletünkben december 10-én és 11-én délelőtt 11 órától kezdődik a vásár. Itt megvásárolhatóak lesznek a különleges, odaadó szeretettel készült apróságok – pl. gyöngyangyalkák és levendulás meglepetések. Szeretettel várjuk Önt is hangulatos vásárunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legnagyszerűbb ajándékokat.

Nem tud eljönni, de szeretne egy egyedi ajándékot?

Aggodalomra semmi ok, az IL Treno mindenki számára biztosítja a lehetőséget. A pizza, vagy bármilyen más étel rendelésekor bárki hozzájuthat a Down Alapítvány által készített tárgyakhoz. Az on-line rendelések során egy felugró ablakban válik lehetővé a kézzel készült csengő igénylése. Így az étel megérkezésekor az ajándékot és egy kis kártyát (amit a készítő írt alá) is elviszünk Önnek.

Az otthoni karácsonyi hangulat tökéletes kiegészítői lehetnek ezek a szeretettel készült apróságok. Minden egyes gyönyörű darab megvásárlásával Ön is támogathatja a Down Alapítvány munkáját, amelynek célja, hogy minden lehetőséget megadjon a down-szindrómás emberek számára.Fogjunk össze egy nemes ügyért, fogjunk össze egy jobb életért!


Várunk december 10-én és 11-én
délelőtt 11 órától a Buono étterembe.

Buono_étlap

Korábbi együttmüködéseinkről a Down Alapítvánnyal: