Segíts, hogy segíthessünk

A Bárka Alapítványt idén 30 éve alapították, hogy eltérő szellemi képességű, különböző szociális hátterű, vallású és kultúrájú embereknek nyújtson otthont, életet. Az alapítvány egyszerre otthon és fejlesztő műhely. Fogyatékkal és autizmussal élő felnőttek élnek itt, vannak akik már a kezdetek óta. A segítők csodálatos odaadással, mérhetetlen figyelemmel segítik a bentlakók minden mozzanatát. 

A lakóhelyükön és a műhelyen kívül - amikor a vírushelyzet engedi - külsős programokkal színesítik a hétköznapokat, de kiemelt szerepet kap a testi és lelki egység fenntartása is.

A Dunaharasztiban található alapítvány szeretné két épületét tovább bővíteni, felújítani.

Az IL Treno étteremcsoport mindig kiemelten kezelte a megváltozott képességű emberek támogatását. Április óta a Magyar Paralimpiai Bizottság hivatalos étterme vagyunk, de a korábbi években is számos programot szerveztünk kiskorú és felnőtt fogyatékkal élő személyeknek.

A mostani akció keretein belül, a Bárka Alapítvány lakói által hímzett vászontáskákat áruljuk, és a teljes bevételt felajánljuk a kitűzött célok eléréséhez. A vászontáskák honlapunkon találhatók, egy darab 1900 forintba kerül.


Segíts, hogy segíthessünk. Vásárolj nálunk kézzel hímzett vászontáskát és támogasd a Bárka Alapítvány működését.