A mesteri Sáfrány pizza titka

Mi kell a finom és minőségi pizzához?

Chili, oregánó? Extra tésztakészítési fortélyok? Az olasz ételek készítése iránti mediterrán szenvedély? Nem csak ezek, hanem valami sokkal több! Egy egészen speciális megközelítés, ami a minőségre fókuszál:

Egészséges és kiváló magyar alapanyagok! Ezektől a zseniális összetevőktől válnak ellenállhatatlanul finommá az IL Treno pizzák, legyen szó különleges zöldségekről, fűszerekről, paradicsomokról vagy halakról, melyekről aktuális cikkünk szól!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobb minőséget garantáló hazai vállalatoktól szerezzük be a pizzák alapanyagait.

sáfrány_pisztrángA füstölt pisztráng teszi különlegessé a Sáfrány pizzát

Rengetegen szeretitek a füstölt pisztrángból készülő Sáfrány pizzánkat, mely a szilvásváradi Sáfrány Bt. halainak köszönheti egyedülálló ízvilágát. A cég 20 éve tenyészt halakat a szalajka-völgyi Pisztrángos-tavakban, emellett édesvízi és tengeri halak füstölésével is foglalkozik.

Minőségfilozófiájuk nagyon hasonlít a miénkhez. Az a céljuk, hogy a vásárlók asztalára mindig friss és adalékoktól mentes minőségi ételek kerüljenek.

A fenséges finomságú pisztáng egyedül a mi Sáfrány pizzánkon kerül kiszállításra Magyarországon. Talán már te is rendeltél tőlünk a füstölt halas pizzából és azt is tudod, milyen fincsi! Ha nem, akkor kóstold meg különlegességünket, a Sáfrány pizzát:

Sáfrány pizza rendelés

A Sáfrány-pizza elkápráztatja a halételek rajongóit. A füstölt pisztáng, a póréhagyma, a tormás tejföl és a mozzarella mesteri kombinációja olyan tökéletes ízharmóniában illeszkedik egymáshoz, hogy nehezen tudsz megállni egy szeletnél (a visszatérő rajongók inkább egy egész pizzánál szoktak megállni).

Egy 32 centiméteres ételköltemény, melyért óriási köszönettel tartozunk a Sáfrány sütödének, hiszen a pisztrángjaik nélkül nem lenne ennyire ínycsiklandozó!

Az ízletes pizzát ropogtatva úgy érezheted magad, mintha a békés szilvásváradi erdők egyik padján ülnél, és mosolyogva gyönyörködnél a pisztránggal teli tavakban, az erdő magával ragadó szépségében.

Nézd meg, hogy honna érkeznek a pisztrángok: Sáfrány pisztráng Facebook oldal

Trombitas _pizza