Prémium pizzák igazi ínyenceknek

Több mint húsz éve készítünk igazi és egyedi kézműves pizzákat a pizzakedvelők legnagyobb örömére. Igaz, ez idő alatt az étkezési-, trendek és szokások rengeteg változtak, de a trendeknek megfelelően és az egyedülálló magyar étkezési szokásokkal együtt változtunk mi is, valamint fejlődött a konyhai kínálatunk. Sikerünk a minőségi alapanyagok használatában, egyedi kézműves pizzáinkban, mesterszakácsaink kreativitásában, továbbá az étterem színes kínálatában keresendő. Ezenkívül Magyarországon az elsők között voltunk, akik kizárólag kitűnő minőségű mozzarella sajtot kezdtek használni pizzáikon.

Az Il Treno 6 pizza parancsolata

Nem létezik sikeres étterem elkötelezett cégfilozófia, valamint egyedi szabályozás nélkül! Ennek eredményeképpen mi is felállítottuk a saját szabályainkat.

  • A pizzatésztát minden nap frissen gyúrjuk adalékanyag-mentes, hagyományos termékekből. Az gyors és előre lefagyasztott pizzatészták használatát szigorúan kerüljük!
  • A pizzáinkhoz használt sajtot frissen reszeljük, nem használunk instant, előkészített alapanyagokat. Erre a célra szarvasi mozzarella sajtot használunk.
  • Pizzaszószunk titkos receptúránk alapján, autentikus összetevőkből készül. Az igazi kézműves olasz pizzák hagyományainak alárendelve kizárólag friss alapanyagok hozzáadásával készítjük.
  • Minden hozzávaló 100 százalékos tisztaságú. Hiszünk abban, hogy – a több évszázados olasz hagyományoknak megfelelően – csak akkor tudunk minőségi ételeket készíteni, hogyha a pizzáinkhoz felhasznált lisztek, húsok, zöldségek, fűszerek, valamint a sajtok is 100%-os tisztaságúak.
  • A kézi nyújtás az Il Treno éttermeiben elengedhetetlen követelmény. Úgy gondoljuk, hogy ezt a kifinomult munkafázist lehetetlen gépekkel megfelelően helyettesíteni, valamint a pizzatészta vastagsága nagyban hozzájárul a pizzaköltemény sikeréhez. A mai éttermek többsége erre a célra egy előre elkészített pizzasütő formát használ, amibe kézzel nyomkodják bele a pizzatésztát.
  • A pizzafeltétek minősége szintén kiemelt figyelmet élvez. Szakácsaink nagy gonddal válogatják a forrásokat és ízeket.

Az Il Treno prémium pizzái

  • Desperado, 32 cm. A pizzaköltemény különlegességét a csípős paradicsomos salsa, cheddar sajt, bacon, kukorica, valamint a csípős füstölt paprika adja. Vigyázat! Tényleg csípős! Ára: 1990 Ft
  • Jicin, 32 cm. A pizza egyediségéért az eredeti és hagyományos olasz pizzaszósz, az extra sajt, a friss gomba ragu, valamint a prágai sonka különleges íze felel. Ára: 1.790 Ft
  • Levoni, 32 cm. A Levoni olasz pizza eredetiségét az olasz pizzaszósz, a vékonyra szelt Levoni venbicina paprikás szalámi, friss paradicsom karikák, parmezán sajt, valamint a rukkola különleges ízé nyújtja. Ára: 1.790 Ft