Mestersége címere pizzasűtő

pizzasütőÉteleket készít? Igen!  Sokan nagyon szeretik a végeredményt? Igen! Házhoz is szállítják? Igen! Ügyes, és több dologra is tud figyelni? Igen! Akkor ő nem más mint a pizzasütő!

A jó pizza elkészítéséhez elengedhetetlen a megfelelő hozzávaló és a nagyszerű feltét. Azonban mindez semmit sem ér, ha a pizzasütő nem végzi jól a dolgát. A pizza sikere sokszor az ő tehetségén múlik, hiszen az ínycsiklandozó darabokat nagy odafigyeléssel kell készíteni, amire csak a legjobbak képesek. De mitől lesz jó egy pizzasütő?

A legjobbak ismérvei:

A jó pizzasütő egyszerre több dologra is oda tud figyelni, képes meglátni mindenben a lehetőséget, és a szükséges módon végzi a tevékenységét. Emellett persze nagyszerű munkaszervező is – meg sem kottyan neki a nyújtás, a feltétezés és a sütés összehangolása.

Legyen akármilyen sürgős a megrendelés mindig igényes a munkájára. Nagy odafigyeléssel állítja össze a legkülönfélébb pizzákat is, hogy azok minden esetben tökéletes összhangot alkotva juthassanak el a vásárlókhoz.

A jó pizzasütő emellett természetesen remek kézügyességgel rendelkezik. Pillanatok alatt képes a megfelelő vastagságú és nagyságú tészta elkészítésére. A vendéglátós szemléletnek sem lehet híján. Képes a vásárlók fejével gondolkodni, és ez alapján a legtökéletesebb pizzákat összeállítani.

Mennyi elvárás, mennyi képesség! Egyáltalán van valaki, aki ezeknek mind megfelel?

Mi, az IL Treno-nál büszkék vagyunk rá, hogy Budai Attila, a kiváló pizzasütő, nálunk dolgozik.

Villanyszerelőnek tanult, de sokáig nem tudott elhelyezkedni. Végül 1998-ban kipróbálta magát pizzasütőként, és nagyon megtetszett neki ez a munka. Tizennégy évvel ezelőtt került az IL Treno-hoz, azóta erősíti az étterem remek csapatát.

Attila tekeri hálózati szinten a legtöbb pizzát. Általában napi 140-150-et készít el, de volt, hogy ez a szám 240 volt. Eddig összesen annyi pizzát készített el, ami kétszer körbeérni az egyenlítőt! És mindezt rendkívül gyorsan és pontosan, aminek köszönhetően minden megrendelés időben elkészülhet.

Nézd meg Attilát a videón munka közben:

De ő nemcsak gyors! Érzéssel nyúl minden egyes tésztához, kifinomult érzéke van a legjobb pizza ételek elkészítéséhez.

Mindemellett Attila igazi TOTÓ és hifi rajongó, még a pizzasütés közben is mindig tudja az állásokat.ilt_fb_review_2smiley

Attila a hagyományos fatüzelésű kemencével dolgozik a Trombitás étteremben. Tudod miért különleges a fatüzelésű kemence? Kattints ide.