Hogyan lesz a házhoz szállítás éttermi élmény? Pizzafutár

Általánosságban elmondhatjuk, hogy szeretjük a pizzát. Azt még jobban szeretjük, ha más készíti el nekünk. A legjobb, ha egy profi süt nekünk pizzát. Lehet ezt még fokozni? Igen, ha otthon, kényelmesen ehetjük meg a tv előtt ülve, vagy a fotelba kucorodva, olvasás közben a kedvenc pizzánkat.

A hitvallásunk az állandóan magas minőségű szolgáltatás a vendégeink számára, ezért az IL Trenonál nemcsak az elkészítésre, hanem a szállításra is odafigyelünk, hogy megrendelőinknek ne kelljen lemondania az éttermi kiszolgálás színvonaláról házhozszállítás esetén se.

Ez az a három dolog, amivel futáraink tökéletessé teszik a kiszolgálást.

Taxi_pizza

Az út

Mindenki nagyon várja, hogy megérkezzen a megrendelt pizza. A futárunk azonban nemcsak arról gondoskodik, hogy időben érkezzen meg a rendelés, hanem arról is, hogy az sértetlen legyen. Feladata, hogy a vevő pontosan ugyanolyan állapotban tudja kivenni a dobozból az ételt, ahogyan a szakács beletette. Ezért nagyon oda kell figyelnie mind a közlekedésre, mind a rendelésre. Ha túl vagányan vezet és sokszor gyorsít, illetve fékez elcsúszhat a feltét a pizzán. Ugyanez történik, ha a motoros futár a kelleténél jobban megdönti a motort. Ezért az IL Treno futárai nem csak a közlekedésre ügyelnek, hanem a kiszállított étel épségére is.

 

A táskatermo_táska

Futáraink az ételt melegen tartó táskában viszik egészen az ajtóig, hiszen a megrendelés pontos címre szól, nem háztömbre. A termotáska minimum 30 percig tartja melegen az ételt, így mindig éttermi minőségű kiszolgálásban lehet a vevőinknek része.

Az átadás

Végül a futár feladata az is, hogy udvariasan felolvassa a rendelt tételeket és a végösszeget a megrendelőnek, az ételt és a blokkot átadja és jó étvágyat kívánjon.

 

Ez az a három nagyon fontos feladat, melyet futáraink minden egyes megrendelésnél megtesznek, hogy a szállítás ne rontson a minőségen. Reméljük, hogy ezzel sikerül megadnunk ugyanazt az élményt otthon vagy a munkahelyen is, amelyet az étteremben adnak, az egyedi ízű, kívül ropogós, belül puha pizzáink. Hiszen, ahogyan az étteremben a pincér felel a kiszolgálásért, házhoz szállítás esetén a futár