Pizzából Ötös – saját karitatív programjaink

Több mint étterem

Társadalmi felelősségvállalásunkban – más néven Corporate Social Responsibility (CSR) – nem csak a tudatos táplálkozás népszerűsítését, hanem az általános-, és a speciális iskolákba járó gyerekek pizzáról szerzett ismereteinek bővítését is fontosnak tartjuk. Felismertük azt a tényt miszerint, az általános karitatív tevékenységek támogatására eljuttatott pénzbeli adományaink nem biztos, hogy oda kerülnek, ahová azt mi szeretnénk.

Így született meg a „Pizzából Ötös” program, amellyel hozzájárulhatunk az általános iskolás gyerekek támogatásához.

Mi a „Pizzából Ötös” program?

Egy saját karitatív program keretében minden hónapban vendégül látunk egy kisiskolásokból álló csoportot, ahol megismerkedhetnek az igazi olasz pizza készítésének folyamataival, valamint bepillantást nyerhetnek szakácsmestereink profizmusába is. Legfőbb célunk, hogy olyan gyerekeket lássunk vendégül akik alapesetben nem tehetik meg, hogy étteremben egyenek vagy családjukkal otthon pizzát süssenek. Ezenkívül a legfőbb motivációnk a gyerekek ismereteinek bővítése, valamint emlékezetes élményszerzésük a vállalatunk nyújtotta lehetőségek segítségével.

pizzából ötös

Közös pizzasütés, játékos keretek között

A délutáni programok keretein belül a gyerekek megismerkednek a pizza eredetével, tradícióival és elkészítésével. A gyerekeknek alkalmuk van végigkísérni saját pizzájuk elkészítését: a tészta gyúrásától kezdve, a feltétek kreatív felhelyezéséig. Mindeközben kollégánk játékosan és interaktív formában moderálja az eseményeket, valamint mesél az olaszországi pizza készítés rejtelmeiről. A délután fénypontjaként együtt fogyasztják el a remekműveket.

Ingyenes programunkra várjuk hasonló csoportok jelentkezését a marketing@iltreno.hu email címre.

További képekekért kattints ide.

WFP_8099_resize WFP_8122_resize WFP_8132-2_resize