Őszindító páros akció

Indul az ősz, az iskola és vele az óriási IL Treno akció. Kiválasztottunk öt különböző ételt, vegetáriánusokra és vegánokra is gondolva, melyekből minden páros rendelésnél, a másodikat 50% kedvezménnyel adjuk.

Szeptembertől, az akció visszavonásáig most még inkább megéri a honlapunkat, a www.iltreno.hu-t választani ételrendeléshez, hiszen ha az alábbi öt ételből legalább kétszer ugyanazt választod, a másodikat féláron adjuk. A rendszer automatikusan kezeli a keddvezményt, így semmilyen kupont nem kell megadni. Na, de mely ételeket éri meg párban fogyasztani?

A Marghareta pizzánk attól különleges, hogy egyszerű és mégis nagyszerű. Vegetáriánusoknak kiváló választás, radásul három évtized minden tapasztalata segít, hogy mindig ínycsiklandozó legyen.

Mutatjuk, mitől is olyan ellenállhatatlanok pizzáink:

Az olaszos vonalat nem csak pizzáink képviselik. Eredeti itáliai recept alapján, a paradicsomleves pirított gnocchival is választható akciónk keretein belül, így ha legalább kétszer ezt kéritek egy rendelésen belül, a másodikat féláron adjuk. 

Maradva a vegetáriánus vonalnál, a harmadik ajánlatunk a Garbanzo saláta. Friss és ropogós vörösbab, csicseriborsó, zöld saláta, paradicsom, uborka, olívabogyó, citromos-mézes olívaolaj és bagett. Ráadásul, gondolva a nagyobb étkűekre, a nagy méretet választottuk, így mindkét fél bőségesen jól lakhat.

Tésztáinkról majdnem annyira híresek vagyunk, mint 30 éves tapasztalattal készült pizzáinkról. Az Arrabbiatánk egy újabb remek példa, hogy miért nem kell feladni a legjobb ízeket, ha valaki vegetáriánus: csípős fűszeres paradicsomszósz & igazi parmezán sajttal.

Végül, de nem utolsósorban, a Krétai csirkemellet választottunk ötödikként, hogy megmutassuk a mediterrán ételek iránti szeretetünk és szakértelmünket. A tejszínes feta sajtos burgonya remek párosítás a pritamin paprikához és a sült csirkemellhez.

Szóval irány a honlapunk válasszátok ki az ételeket, éljetek a kedvezménnyel és jó étvágyat!