6 ok, hogy nyugodtan élvezhesd a kedvenc ételedet

Vannak, akik csak komoly lelkiismeret furdalás árán tudják elfogyasztani a kedvenc pizzájukat. Hogy miért? Ennek rengeteg indoka lehet – például mert komoly diétába fogtak, mert alaposan megnézik az összetevőket, vagy mert félnek a következményektől. Azonban itt az ideje felhagyni az aggodalommal, hiszen a pizzát mindenki bátran fogyaszthatja. Hogy miért?10952770_l

 1. Legyen szó egy randiról, egy baráti találkozóról, egy családi összejövetelről vagy egy munkamegbeszélésről – a pizza minden alkalomra kiváló választás. A különböző méretek és feltétek, az ínycsiklandozó ízesítések mind lehetővé teszik, hogy változatos alkalmak főszereplője lehessen ez a remek étel.
   
 2. Mi az IL Trenonál minden esetben figyelünk rá, hogy az összetevők minőségi és egészséges alapanyagok legyenek. Ennek köszönhetően ez az étel rendkívül egészséges, az anti-oxidánsban gazdag paradicsom például segítségedre lehet a szív- és érrendszeri betegségek elkerülésében és a rák megelőzésében is.
   
 3. A pizzának a régi korokba visszanyúló történelme van. Már az ókori Rómában is említést tettek az ősének számító „lapos kenyérről”, amely az évek során meghódította az egész világot. Ma már a legkülönfélébb ízesítésekben kapható ez a rendkívüli finomság, amely emberek millióinak lett a kedvenc étele.
   
 4.  Létezik az úgynevezett pizza diéta, amelynek lényege, hogy az ember minden nap két és fél – három óránként elfogyaszt egy szeletet. Ennek kitalálója, Matt McClellan harminc nap alatt több mint tíz kilót adott le, és a vérzsír százaléka is csökkent.
   
 5. Nincs értelme annak, hogy megfoszd magad a kedvenc pizzád élményétől. Ha az elfogyasztott kalóriák miatt aggódsz, akkor nem kell mást tenned, csupán egy kicsivel többet mozognod, és így máris elfeledkezhetsz lelkiismeret furdalásról.
   
 6. Nem nehéz a pizzát az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás részévé tenni. Például egy-egy szeletet salátával, gyümölccsel vagy cukormentes itallal is fogyaszthatsz.

Ne félj tehát, a pizza remek választás minden körülmények között. Aggodalomra semmi ok, hiszen az egészség életnek is szerves része lehet ez az igazán ínycsiklandozó és változatos étel.