Mikor érdemes pizzát rendelni?

Először is bármikor. Van azonban jó néhány olyan szituáció, amikor a pizzarendelés életet menthet.

Az iskolai évek alatt
A sulisok, koleszosok -tisztelet a kivételnek- nem a főzés bajnokai. Valószínűleg az Édesanyák ellátják a csemetéiket hazai koszttal, de sajnos a hűtők kapacitása is véges. Viszont a nehéz szellemi munkát végző gyermeknek szüksége van tápláló ételre. Van megoldás, akkor is, ha elfogyott Anya főztje. Persze, hogy a rendelés. Friss, meleg és változatos. Ráadásul nagyon praktikus is. Elsősorban azért mert elkészítik nekünk, másodsorban azért, mert tanulás közben is meg lehet enni, ráadásul, ha nem akarunk -és egy sulis miért is akarna- nem kell megteríteni, mosogatni, egyszerűen a dobozból megenni és az üres csomagolást kidobni.
 

A munkahelyen
Amikor sok a meló, és nemhogy ebédért nem tudunk elrohanni, de valószínűleg még az estébe is belecsúszik a munkaidő, akkor sem kell az ebédről, vacsoráról lemondani. Egyszerűen vegyük fel a telefont, vagy rendeljünk on-line az IL Treno-tól. Gyorsan, finom ételt kapunk és még a munkánkat sem kell félbeszakítani.

De az is szuper, ha csapatban rendelünk pizzát, akár egy értekezlet, egy brainstorming ebédszünetére. Slussz poén, hogy ha többen rendelnek többfélét, 1lehet egymáséból is enni. Bár ezt nem mindenki hagyja :).

Otthon
Van olyan, hogy szalad a ház, a gyerkőc teli van energiával és mást sem csinálunk egész nap csak utána rohangálunk és még a mosógépbe is be kellene pakolni. Na ez az a nap, amikor életmentő lehet, ha pizzát rendelünk. Hiszen nincs is jobb ilyenkor, ha valaki főz ránk, ha kiszolgálnak minket! A gyerek boldogságáról már nem is beszélve. Az ebéd után pedig, -ha a tündérkeresztanyánk is úgy akarja,- a gyermek elálmosodik, így még az is lehetséges, hogy mi is bekuckózzunk mellé, és pihenjünk egy kicsit. A mosógépbe pedig bepakolhatunk később. :)

Buliban
Mindegy, hogy hány éves az ember, szeret a barátaival együtt lenni. Zenélni, táncolni, iszogatni, beszélgetni, társasozni és persze jókat enni. Ha a házigazda nem szeret főzni, vagy egyszerűen ismerjük őt annyira, hogy jobb, ha nem teszi, rendeljünk pizzát. Minél többfélét, hogy tudjunk cserélgetni, mert persze több kedvenc pizzánk is van.

Ha nem 18 évesek vagyunk, akkor valószínűleg már belekerültünk nem is egy, hanem az összes fenti helyzetbe.