Melyik a világ legjobb pizzája? - II. rész
Az emberiséget millió dolog foglalkoztatja évezredek óta, de az egyik legfontosabb és mégis legkevésbé megválaszolható, hogy melyik a világ legjobb pizzája. Az ELŐZŐ részben már eljutottunk odáig, hogy a vékony tészta mellé, a klasszikus irányzatot követve, a paradicsomos alapot választjuk.
Viszont, ne feledkezzünk meg a tejfölös pizzák imádóiról sem. Mindenki kénye-kedve szerint döntheti el, hogy legyen az alapszószban egy kis mustár, esetleg fokhagyma, viszont nálunk még tejfölös marharagu is van, de ne szaladjunk ennyire előre.
Ahogy a testvéréttermünkről elnevezett pizza sugallja, a pizza csak jó lehet, hiszen egy kis téliszalámi, bacon, fokhagyma és mozzarella sajt feltétösszességből csak valami mennyei étel kerekedhet ki.
Azonban, a tejföl nagy előnye a semlegessége. Így, bátran lehet játszani különböző, erőteljesebb ízvilágú feltétekkel, mint például a füstölt tarja, a paprikás szalámi és kukorica, hogy kerek legyen az élmény. Egy kis mozzarella a tetejére és már meg is kaptuk a Dosto pizzánkat.
Kicsit megbolondítva az életet, mustárt is lehet keverni a tejfölös alapba, hogy aztán még inkább kijöjjön a friss, füstölt tarja, a bacon, valamint a kukorica mennyei együtthatása, miközben a ráolvadt mozzarella sajtot próbáljuk a Monello pizzáról valamilyen emberi módon leharapni.
És akkor végre eljutunk a marharagus alaphoz, amire a GABKO által kifejlesztett, minden keményszájú embernek tervezett chillis szósz mellé paprikás szalámit, bacont, pfefferonét és füstölt sajtot adunk. Mi csak Killernek hívjuk.
Reméljük, a felsorolt pizzákat már ismertétek, mert a következő részben jönnek az újdonságok, a különlegességek.
Archívum
- 2021. április
- 2021. március
- 2019. február
- 2019. január
- 2018. július
- 2018. június
- 2018. május
- 2017. november
- 2017. július
- 2017. március
- 2017. február
- 2017. január
- 2016. október
- 2016. szeptember
- 2016. augusztus
- 2016. július
- 2016. június
- 2016. május
- 2016. március
- 2016. február
- 2016. január
- 2015. december
- 2015. november
- 2015. október
- 2015. szeptember
- 2015. augusztus
- 2015. július
- 2015. június
Hírlevél feliratkozás
Személyes adataid és email címed természetesen nem adjuk ki senkinek. ASZF.