Bruce Lee ereje velünk van

Bruce Lee ereje velünk van – siker sztori

Éttermünk nem csak egyedi cégfilozófiájának és hozzáállásának, hanem szakácsaink elhívatottságának, főzés-sütés iránti szeretetének, valamint alkotóerejének is köszönheti sikereit. Szakácsaink körül keringő, kedves és aranyos történetek összessége alkotja a mai Il Treno étterem étlapjának, széles és egyedi választékát.

Sokak elgondolkoznak arról, hogy az éttermi szakácsok vajon mit ehetnek? Folyamatosan „csipegetnek” a konyhai alapanyagokból, vagy előre elkészített ételeket hoznak magukkal otthonról? Van-e arra idő, hogy a szakácsok saját magukra is főzzenek, valamint kiélhessék kreativitásukat?

 Nálunk van!

Szakácsaink „magánakciói”, avagy a „pizzás ebédje”

Szakácsaink nem csak a vendégekre főznek, hanem olykor-olykor saját maguk számára is készítenek egy-egy egyedi pizzakreációt, amit előzőleg elképzeltek vagy megálmodtak. Az Il Treno étterem több mint egy évtizedes működése óta, számos szakácsunk megmutatta alkatóerejének és kreativitásának legjobbikát. Ennek eredményeképpen számos jó érzékkel összeállított pizza nőtte ki magát a „pizzás ebédje" válogatásból, – ahogy mi hívtuk – és került végül az étlapunkra is.

Levente és a „Lee pizza

Szakácsaink saját pizzakülönlegességeinek bemutatására rendszeresen tartottunk próba kóstolásokat, hogy az étlapra kiválaszthassuk a legjobb alkotásokat. 12 évvel ezelőtt egy ilyen alkalommal, Levente kollégánk ajándékozott meg minket egy unikális ízvilággal rendelkező kerek különlegességgel, amely a „Lee” keresztnevet kapta. 

Még emlékszünk az első találkozásra.

Amikor elsőnek megláttuk Levente kreativitásának és képzeletének szüleményét, már tudtuk, hogy nem egy közönséges ízharmóniával rendelkező csodát tudhatunk magunkénak. A tejfölös, fűszeres marharagú halmok közötti völgyben, szalámi és kolbász karikák, valamint bacon csíkok sültek. A sütő 350 °C-os forrósága szinte festőivé varázsolta az alkotást, amelynek mesés ízvilágát a csípős pfefferone paprika tette színesebbé.

 A kellemes illatfelhőért felelős, valamint a ropogósra sült pizzacsodát azonnal megkóstoltuk. „Ez a legütősebb!” – mondta a csapat, miután mindenki kapott belőle egy falatot.

  • Igen! Ütős mint Bruce Lee! – felelte Levi a csapat véleményére.

Rendeljen most ide kattintva.