Rendeld laktózmentes mozzarella sajttal

Laktózmentes mozzarella sajtos pizza? Létezik!

Különösen fontosnak tartjuk, hogy minden pizzánk úgy készüljön el, ahogy vendégeink azt szeretnék. Az egyedi összeállítások mellett már megszokhattad, hogy egy pillanat alatt olyanná varázsoljuk neked az ételeket, amilyenre csak szeretnéd.

Ezen a vonalon indultunk el akkor, amikor kitaláltuk, hogy a laktózérzékenyek számára is szeretnénk kedvezni. A tejcukor-érzékenység mára szinte népbetegségnek számít, egyre több embert érint nem csak az országban, de az egész világon.

A tejtermékektől való félelem, a kellemetlen következmények miatt kialakult belső ellenállás a laktózt tartalmazó ételekkel szemben minden érintettben rossz érzéseket kelt. Ezzel a félelemmel segítünk most leszámolni.

Az IL Treno mostantól lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc mozzarella sajtos ételed is bármikor, aggodalom nélkül fogyaszthasd el. Ez alatt pedig azt kell értened, hogy ha imádod a sajtos pizzát, nem kell többé lemondanod róla csak azért, mert laktózérzékeny vagy. *

Ugyanúgy, ahogy az eddigi kívánságokat is feltétel nélkül teljesítettük vendégeink számára, most is módunkban áll elkészíteni azt a pizzát, amelyre épp vágysz. A laktózérzékenységed nem kizáró ok többé, hogy akkor ehess belőle, amikor csak szeretnél.

Az elmúlt hetekben ­– ezzel együtt – két újdonsággal is jelentkeztünk. Az előző az volt, hogy az EB ideje alatt, legyél bármelyik szabadtéri helyszínen, a kivetítő bármely részén, tényleg akárhol, mi kiszállítjuk neked a pizzát, amit rendeltél. Neked meg sem kell mozdulnod, mi fogunk megkeresni téged.

Na, mit szólnál, ha a laktózmentes mozzarella sajtos pizzád kapnád a kivetítőhöz?

  • Online rendszerünkben az extra feltétek közöl választható a 'Laktózmentes mozzarella sajt'.
  • Telefonos rendelés esetén jelezd diszpécserüknek igényedet. 
  • Díjmentesen cseréljük mozzarella sajtunkat laktózmentes mozzarella sajtra pizzádon.

* Pizzatészánk továbbra is  tartalmaz valamennyi tejet, ezért a teljes pizza nem nevezhető laktózmentesnek.

IL_Treno_laktozmentes_797x340px