Kevesebb szórólap = 30 fa élete

Néhány szó a környezettudatosságról

Napjainkban egyre fontosabb szerepet tölt be a környezetvédelem. Ez nem is csoda, hiszen az ember a folyamatos fejlődés miatt egyre nagyobb területeket hódít el a természettől, és a különböző technológiák révén nem egyszer kárt is okoz benne.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy az életünket egyre tudatosabban éljük!

Hiszen a környezettudatos szemlélet megmutatkozik a tettekben is, mert ilyenkor az egyéni döntések során figyelembe vesszük a környezeti hatásokat is. Ennek megfelelően rengeteg dologban felfedezhető a környezetért tenni akaró szemlélet – a kerékpárhasználattól elkezdve, a szelektív hulladékgyűjtésen keresztül az energiatakarékos izzók beszereléséig. Mindezekben közös, hogy a döntések hátterében minden esetben megjelennek a környezeti szempontok.

A környezetvédelem az IL Treno számára is fontos!

Cégünk is tenni szeretne a szebb és egészségesebb környezetért. Éppen ezért 2016-tól sokkal kevesebb papírt használunk majd fel.

IL Treno_környezetvedelem

 

Hogy hogyan tesszük mindezt?

Egyrészt a továbbiakban kizárólag speciális esetekben mellékelünk szórólapot a kiszállított ételek mellé. Ezzel kb. 1 tonna papírt spórolhatunk meg, amelyek enyhíthetik a környezetre rótt terheket. Ilyen speciális eset, ha egy új vásárló veszi fel velünk a kapcsolatot, ha telefonon rendel tőlünk egy új érdeklődő, ha a vásárló külön kéri a szórólapot, vagy ha megújul az étlap.

Számunkra fontos a környezet védelme!

És ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy erősíthessük a döntéseink hátterében meghúzódó környezettudatos gondolkozást. Ügyelünk rá, hogy a szolgáltatásaink megfelelő keretek között történjenek. Minden, a környezet számára terhelő dolgot minimalizálunk.

Hisszük, hogy együtt sokat tehetünk a minket körülvevő természetért!