Mi a közös Leonardo DiCaprioban és az IL Treno-ban? A környezetvédelem!

Az idei Oscar díj átadás egyik legfontosabb kérdése az volt, hogy nyer-e végre Leonardo DiCaprio szobrot.
Sikerült neki, már nagyon régen kiérdemelte. Gratulálunk!save-trees

Azonban mi nemcsak a filmes munkája terén elért sikerei miatt szeretjük és tiszteljük, hanem a környezetvédelem támogatásával végzett munkássága miatt is. A díj átvételekor is beleszőtte beszédébe, hogy milyen fontos a környezetünk védelme és felhívta arra is a figyelmet, hogy ezért most kell tennünk.

Az IL Treno már ezt teszi, mert álláspontunk szerint egy felelősen és hosszútávon gondolkozó cégnek ezt kell tennie. Meg kell vizsgálni, hogy a tevékenységét, hogyan tudná a lehető legkörnyezetkímélőbben végezni.

Mi megvizsgáltunk és el is kezdtük, mindezt céljaink szerint úgy, hogy vendégeink számára a szolgáltatásunk ugyanolyan magas szintű maradjon, mint eddig is volt. Így az IL Treno 2016-tól környezettudatosabbá válik.

De nézzük csak, mit is teszünk, mi az az első lépés, amivel az Il Treno tud segíteni a környezetterhelés csökkentésében. Elhatároztuk, hogy mérsékeljük az általunk felhasznált papír mennyiségét. Ezzel körülbelül egy tonnányi papírhoz szükséges fát menthetünk meg!

Az elhatározást tett követte és kidolgoztunk egy olyan rendszert, ami ezt lehetővé teszi. Szerencsénk van, mert nekünk mindig fontosak voltak a vendégeink, az ő véleményük és az ételrendelési szokásaik. Ezért tudjuk, hogy vásárlóink 60%-a online ér el minket, így bízunk benne, hogy ők nem fognak megharagudni ránk, ha a kiszállított pizza mellé nem kapnak szórólapot. Talán még büszkék is lesznek ránk is és magukra is, hogy ezzel is hozzájárulhatunk a környezetünk védelméhez.

Szeretjük megismerni a vendégeinket, ezért tudjuk, hogy kik azok akik visszajárók és rendszeresen rendelnek tőlünk. Őket sem szeretnénk szórólapokkal elhalmozni.

Reméljük, hogy vendégeinknek is fontos annyira a környezetvédelem, a gyermekeink és az unokáink Föld bolygója, mint nekünk és büszkén fognak mellénk állni ebben a törekvésünkben.