Konyhatündér az IL Trenonál - Csilla

Az egyik hazai kereskedelmi tv-csatorna új gasztró sorozatot indított az ősszel. A Milliomos szakács c. műsorban három tagú zsűri figyeli a versenyzőket, akik közül a nyertes akár egy millió forintot is kifőzhet magának.
Az első adás nyertese az IL Treno hálózat vezető séfje és büszkesége, Gyarmati Csilla lett.smiley

A milliomos szakács

Gyarmati CsillaCsilla már évek óta dolgozik az étteremnél. Alapvetően a konyhák működését felügyeli, rendkívüli vezető és nagyszerű munkaszervező.  Emellett gyakran magára ölti a kötényt és a szakácssapkát is, hiszen évek óta a gasztronómia megszállottja. Végzett mester szakács, remekül végzi a dolgát a konyhában. Hihetetlenül kreatív, mindig újító ötletekkel áll elő.

Természetesen nemcsak a főzés, hanem a sütés is érdekli. A munka mellett a http://hizlaldamanufaktura.blog.hu/ blog írója, ahol kifejezetten a sütemények készítésével foglalkozik.

Csilla a fantasztikus barackos, zabpelyhes süteményével újra elkápráztatta a zsűri egyik tagját.

„Barackos” elismerés

Gyarmati Csilla_3Vrábel Kriszta, gasztróblogger, fiaival együtt látogatott el az IL Treno étterembe. Saját elmondása szerint nincs őszintébb kritikus a gyermekeknél, akik leplezetlenül nyilvánítják ki véleményüket. Ha ízletesnek találják az ételt, akkor egyből behabzsolják, ellenkező esetben azonban hozzá sem nyúlnak. Az ifjú kritikusok 10/10 ponttal jutalmazták Csilla különleges süteményét.

A látogatás során Kriszta elmondta, hogy bár Csilla nagyszerűen dolgozott a kamerák kereszttüzében is, látszik, hogy az étteremben otthon érzi magát. Ezen a hazai pályán még jobban megy neki sütés-főzés, ami bizonyítja, hogy remekül kijön a kollégáival.

De hogyan tovább?

Csilla megnyerte a versenyt, de a milliós nyeremény nem vette el a kedvét a gasztronómiától. Sőt! Az összeget a további fejlődésére szeretné fordítani. Elmondása szerint tanulni szeretne, hogy még jobbá válhasson. Célja egy olyan képzésbe belevágni, amelynek során mind a szakács, mind a cukrász ismereteit tovább bővítheti.

14 perc 30mp benézhetek az IL Treno egyik konyhájába Csilla vezetésével.