IL Treno kézműves pizzatészta

A verseny miatt nincs minőség

Számos pizzériáa filozófiáját így tudnák körülírni: „Minél többet, minél gyorsabban, minél olcsóbban.” Ezzel önmagában nincs is gond, mivel egy vállalkozás csak akkor tud egyről a kettőre lépni, hogyha szigorúan szabályozza működését. Csak egy apró probléma akad: van egy szint, amit csak akkor tudnak átlépni, hogyha lemondanak ételeik minőségéről. És sajnos az a tapasztalatunk, hogy a pizzériák legtöbbje a többletbevételért hajlandó feladni a minőséget. Ez azt jelenti, hogy amit lehet előre lesütnek, lefagyasztanak, a tésztákat pedig nem gyúrják hanem formába nyomkodva elősütik. De nem nálunk!

Ettől is különböznek az IL Treno pizzériák

Az IL Treno sikere a cég filozófiájában rejlik mivel számunkra nem a mennyiség, hanem mindig is a minőség lesz a fontos. Ennek eredményeképpen a pizzatésztákat minden reggel frissen gyúrjuk egy napot pihentetjük és a rendelések időpontjához mérten kezdjük elkészíteni pizzakülönlegességeinket.

Az IL Treno pizzatésztája

Az igazi pizza frissességének kulcsa az, hogyha nem fagyasztott tésztákat használunk. Ezáltal nem használunk előre elkészített és lefagyasztott pizzalapokat, hanem mindig frissen gyúrjuk pizza tésztáinkat majd egy napot pihentetjük a tésztát. Be kell vallanunk, hogy nagy tapasztalatot igényel a pizzák pontos méretre gyúrása, hogy beleférjenek a 32 centiméteres dobozainkba, de a minőség megköveteli. Pizzatésztáink egyedi izéért, puhaságáért és ropogós héjáért a magas fehérjetartalmú különleges búzalisztünk, valamint szakácsaink évtizedes tapasztalata felel. Ezenkívül pizzáinkat nem sütőkben, hanem köveken sütjük. A pizzasütő kövek nagyszerű tulajdonsága, hogy egyenletesen elosztják a hőt, így a pizzák mindenhol finomra és ropogósra tudnak sülni. Az elkötelezettségünkből fakadóan, mindig is ragaszkodni fogunk a kézműves pizzák professzionális elkészítése iránt.

lL Treno alapanyagai

A minőség megőrzéséért szigorú minőségi szabályokat állítottunk fel, hogy minden éttermünk magas színvonalú szolgáltatást tudjon nyújtani vendégeink számára. A megfelelő alapanyagokat magasan képzett szakácsaink választják ki és dolgozzák fel pizzafeltétnek. Ezért a legfontosabb és legkiemelkedőbb célunk, hogy gondosan elkészített és minőségi ételeket készítsünk vendégeinknek.

20111027-IMG_638820111027-IMG_640220111027-IMG_6417