Kezdd velünk a tanévet!

Az IL Trenonál az augusztus vége, szeptember eleje a megújulásunk kezdeti időszaka. Egyrészt a nyár végén létrejött Instagram oldalunk is, mellyel fiatalabb vendégeinkhez szeretnénk eljutni. S ennek egyik jeleként egész szeptemberen át tartó akciót hirdetünk, melynek keretein belül diákigazolvány felmutatásával 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg pizzaszeletmenüinket bármely Expressz by IL Treno gyorséttermünkben.

Budapesten öt ilyen vendéglátóegység közül találhatjátok meg a hozzátok legközelebb esőt. Keressetek minket az Aréna Plázában, az Alleeban, a Lurdy Házban és a Mammutban, valamint akár a Váci úton. A tanévnyitó akciónkkal 890 forint helyett 750 forintért tudjátok megvásárolni a pizzaszeletmenünket, melyben egy válaszható pizzaszelet mellé 0,33 L-es dobozos Coca Cola terméket adunk. Gyorséttermeink a Váci úti egység kivételével minden nap estig nyitva vannak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S a szeptemberi kedvezmény ellenére is van miért betérni az Expressz by IL Treno éttermekbe, ugyanis folyamatos újdonságokkal, tradicionális pizzákkal, különleges desszertekkel és villámgyors kiszolgálással várjuk minden kedves vendégünket.