Játékok a pizza szerelmeseinek

pizza_jatek_3A pizza népszerűségét megannyi dolog bizonyítja, rengeteg filmben, könyvben és újságban feltűnik. És mindezek mellett ma már megannyi internetes játék is biztosítja a nagyszerű „pizzás” szórakozást.

Az összehangolt mozgás

Vedd fel a rendelést Big Eddie pizzériájában, és már indulhatsz is kézbesíteni a finom falatokat. A játékosnak egy térkép alapján kell elnavigálnia a megfelelő címre, miközben ügyesen elkerülő a rá váró veszélyeket. Ugyanis az autóval, kerítéssel vagy lámpaoszloppal való találkozás egy idő után végzetes lesz, és a biciklis végleg a földön marad.

A recept szerint

Te is lehetsz szakács, és kipróbálhatod virtuálisan a főzőtudományodat. A játékban folyamatosan érkeznek a megrendelések, és neked nincs más dolgod, csak gyorsan összeállítani a megrendelt pizzát. De vigyázz, ha rossz hozzávalót használsz, akkor öt próbálkozás után „új munka” után kell nézned.

Az ügyes felszolgálás

Ebben a játékban te lehetsz a legideálisabb pincér. Kísérd a helyükre a vásárlókat, vedd fel a rendelést és szolgáld ki a vendégeket. Miután távoznak, ne felejtsd letakarítani az asztalokat. Ha ügyes vagy sok csillagot gyűjthetsz, és hamar feljebb léphetsz a ranglétrán.

A teljes körű munka

Ebben a játékban lehetőséged van egyedül vezetni a pizzériát a főnök távollétében. Vedd fel a rendelést, készítsd el a pizzát és süsd a megfelelő ideig. Ne felejtsd el felvágni, hiszen csak így jár a borsos borravaló a vendégektől. Ha ügyes vagy az első nap, akkor tovább folytathatod a munkát.

pizza_jatek_3Super Papa pizzát szerez

Segíts te is Papa Louie-nek legyőzni a pizzaszörnyeket. Haladj végig a pályán, gyűjtsd be az aranytallérokat, és a sóbombákat. Győzd le az utadban álló szörnyet, és a veszélyes hagymákat. De vigyázz, mert csak öt életed van a veszélyes küldetés során.

Egy finom pizza mellett te is kipróbálhatod magad a felszolgálás, a pizzakészítés és az üzletvezetés területén. Válaszd a legfinomabb pizzát és a legélvezetesebb játékot.