IL Treno érzés a Spotifyon is!

Az olasz nyelv már évtizedek óta a zene világnyelveként is van számontartva. Olaszország az opera hazája, a zenei történelmük évszázadokra nyúlik vissza és a modern stílusban is megkerülhetetlen az itáliai életérzés. Ahogyan mi magyarok is tudjuk „jó ebédhez szól a nóta”, s ennek okaként létrehoztuk első lejátszási listánkat a Spotifyon, mellyel így a buszon utazva, a dugóban ülve vagy akár otthon is átélhetitek az IL Treno érzést egy éttermükből rendelt étel elfogyasztása közben. Mindemellett pedig remek kisérő vagy kedvcsináló tud lenni egy-egy főzés alkalmával.

A válogatás klasszikus olasz zenékből és modern slágerekből áll, melyek jelentős része az olasz konyha valamely ételeinek nevét is viseli. Nyilvánvalóan kihagyhatatlanak volta a listából az olyan operaénekes, mint Andrea Bocceli, Plácido Domingo és Luciano Pavarotti is, akiknek a nevei mindenki számára ismerősen cseng, nem még a dalaik. Az összesen 20 dalt tartalmazó lista 2 óra 29 perc tömény olasz zenei élményt nyújt. A Spotifyos gyűjteményünket az alábbi linkre kattintva találjátok és tudjátok meghallgatni.

Mint hétről hétre tapasztalhatjátok, minden fronton igyekszünk folyamatosan megújulni, legyen szó az ételkínálatról vagy épp aktuálisan az online jelenlétről és közösségi médiás felületekről. Az új fejezetünk első lépése egy új szlogen megalkotása volt, melyet már sokat láthattatok: IL Treno, tűzzel-szívvel. Legyen ez a mottónk a zenék mellé! ;)