Fejlődés a siker kulcsa

Az IL Treno-nál fontosnak tartjuk, hogy kizárólag minőségi és finom alapanyagokból készítsük el az ételeket. Ehhez a legjobb partnereket keressük fel, köztük a hazai tésztagyártás legelsőjét, a Gyermelyi üzemet. Azonban emellett fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést is, hiszen így lehetünk egyre jobbak, így szolgálhatjuk ki a fogyasztók változatos igényeit.

Gyermelyi_tészta_2

A tésztaspecialista

A Gyermelyi üzem története igen régre nyúlik vissza, egészen 1953-ig. Ebben az évben 12 helyi gazda megalapította a Petőfi Szövetkezetet, amit azonban néhány éven belül lerombolt a kialakuló forradalmi helyzet. De a gazdák továbbra is úgy gondolták, hogy jobb közösen húzni az igát, ezért 1956-ban megalakult a ma is működő üzem őse.

A jó hírű Szövetkezetnek nem kellett sokat harcolnia, hogy 1970-ben az ország első tésztagyárává alakulhasson. Ez a változás meghozta számára a fejlődés lendületét, és az évek során egyre jobbá alakult. Mára a teljes arculata megújult, és az egyik legjobban működő vállalattá fejlődött.

Nem volt kérdés

Mindezek alapján egyszerű volt eldönteni, hogy az IL Treno Expressz melyik hazai tésztát válassza a különleges ételek elkészítéséhez. A legjobb alapanyag ugyanis még jobbá teszi az egyébként is fantasztikus ételeket. Ezt bizonyítva a Gyermelyi Tészta Szerda akció keretében minden hónap utolsó szerdáján egy új tésztaételt kóstolhattak meg a vásárlók.

Folyamatos fejlődés és csapatszellem :)

Az IL Treno-nál azonban nem csak az alapanyagok fontosak. A vállalat hangsúlyosnak tartja, hogy a kollégák számára biztosítsa a folyamatos fejlődés lehetőségét. Éppen ezért nemrég szervezett formában, a teljes kollektíva meglátogatta a Gyermelyi tészta üzemet. Így mindenki megtapasztalhatta, hogy hogyan készül a minőségi alapanyag, amely a különleges ételek legfontosabb hozzávalója.

A látogatás alkalmával nem csak az ismeretek bővítése volt a cél. Az utazás és a tanulás során tovább erősödhetett a csapatszellem is, amely még különlegesebbé teszi az IL Treno-nál készülő ételeket. Ugyanis a kollégák együttműködése megkoronázza a minőségi és finom alapanyagokból készülő tészta- és pizza különlegességeket.             

Ha kiváncsi vagy milyen kiváló minőségű sajtot használunk pizzinkhoz kattints ide.
Gyermelyi tészta oldalateszta_gyermelyi