ELVITEL a kávén túl - étel takeaway

Bizonyára Veled is előfordul, hogy az egész napos rohangálás mellett nincs időd nyugodtan megebédelni valahol, vagy kivárni az előtted kígyózó sort. Ilyenkor felmerülhet benned, mennyire jó lenne, ha a fogadra való ételt néhány kattintással kiválaszthatnád az interneten, majd személyesen átvehetnéd.

Persze a fentiekre megoldást nyújt, ha főzöl és dobozolsz, ilyenkor viszont számolnod kell a mosatlan edények halmazával, illetve a romeltakarítással. A szó szerinti nehézséget egyrészt a bevásárlás okozta nyűg, másrészt a dobozolásból adódó cipekedés adja. Gyakran szembesülhetsz azzal is, hogy nincs az a méretű táska, amiben minden elfér. A súly kérdése a hazafelé vezető úton megoldódik, a dobozok helyigénye viszont megmarad.

A kávézókban egyre népszerűbb a takeaway koncepció, ahol a jó minőségű fekete, cappuccino vagy latte egy papírpohárban kísérhet a munkába. Nem kell kivárnod, hogy a pincér kihozza a rendelésed, mégis finom frissítőt viszel magaddal. Így nem kell lemondanod a kedvenc ízeidről, mégsem késed le a villamost.

Ki mondta, hogy csak a kedvenc kávéd lehet az útitársad?

Az utóbbi egy-két évtizedben jelentősen megváltoztak az étkezési szokások. A gyorséttermek előtérbe kerültek a klasszikus vendéglátóhelyekkel szemben, ami elsősorban a kényelemes kiszolgálásnak köszönhető. Sajnos a sebességhez néhány esetben a minőség visszaesése társul. Az IL Treno-ban a 100%-os tisztaságú alapanyagok megtartása mellett igazodtunk a változó igényeitekhez.

Ha szeretnéd megkönnyíteni a mindennapjaidat, vedd fel az ebéded napközben. Ezzel rengeted időt és energiát takaríthatsz meg, mindemellett a jóízű falatokról sem kell lemondanod.

Felejtsd el a főzés utáni romeltakarítást, és legyen az ebéded az útitársad.

Nálunk a friss, elvitelre készült ételeket 10% kedvezménnyel fűszerezheted meg. Hogyan? Először válaszd ki étlapunkról online vagy személyesen, mit ennél szívesen. Egy finom pizzát, grillezett vagy rántott fogást? Vagy inkább egy levest a hagyományos, illetve nemzetközi konyhák repertoárjából?  Természetesen szétnézhetsz az egészséges saláták, valamint a desszertek kínálatában is. Ha sikerült meghoznod a döntést, rendeld meg időpontra, vedd át, és vidd magaddal. Egyszerű és nagyszerű igaz?


Válassz házhozszállítási étlapunkról, kérd személyes elvitelre az ételt és 10% kedvezményt adunk. *
Várakozási idő maximum 15 perc!

Rendelés leadás személyesen a lent felsorolt üzletekben vagy 
hívd a 06 1 8 14 14 14 telefonszámot, majd billentyűzd be annak a boltnak az irányitószámát, ahol át szeretnéd venni az ételt. 

Újdonság! már online is leadhatod Takaway rendelésed.
A rendelés utolsó oldalán lehetőség van kiválasztani a Takeaway opciót.

Átvételi pontok/éttermek:

  • IL TRENO Bartók Udvar, 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (1115 irányítószám)
  • IL TRENO a Trombitáshoz Étterem, 1024 Budapest, Retek u. 12. (1024 irányitószám)
  • IL TRENO Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. (1097 irányítószám)
  • IL TRENO Múzeum krt. 1053 Budapest, Múzeum körút 41. (1053 irányitószám)
  • IL TRENO Váci  út  104-106. (1133 irányitószám)