Egészség mindenek felett!

Bizonyos időközönként mindig elterjed a „városi legenda”, amely szerint a pizza káros. De be kell valljuk őszintén, hogy ez valószínűleg csak az aggódó szülőknek köszönhető, akik nagy gonddal igyekeznek  rávenni a gyermeküket az otthon főtt ételek fogyasztásra. Hogy ezt miért gondoljuk így?

A pizzának évszázados múltja van, amit minden bizonnyal nem az egészségtelen ételek listáján betöltött kiemelkedő helyezésének köszönheti. Sokkal inkább köszönhető ezt a finom és egészséges tulajdonságának. Nézzük most lépésről-lépésre, mi az egészséges pizza titka?

Pizzatészta

A pizzát minden alkalommal gondosan válogatott alapanyagokból készítjük. Nagy figyelmet fordítunk a kiváló hozzávalók kiválasztására, így a tészta maga sem tartalmaz káros anyagokat. És mivel ezt minden esetben a hozzáértő szakácsaink készítik el, ezért könnyen megszületnek a jobbnál jobb pizzaalapok.

CsUG0APX4xLszEk7Kop1qgqPRexam5R6JX05qs4-PhMA paradicsomszósz

Raffaele Espositó 1780-ban az olasz nemzeti színekben pompázó ínycsiklandozó ételt készítette el Margherita királynőnek. A legelső pizza eloszlatta a „mérgező paradicsomról” alkotott nézeteket. Azóta a különböző kutatások bebizonyították, hogy a paradicsom az egyik legegészségesebb növény – éppen ezért a gondosan készített szószban is felfedezhetjük a nagyszerű tápanyagokat.

A feltétek

Egy pizza rengeteg típusú feltéttel készülhet el, amelyek minősége szintén nagyon fontos számunkra. Minden esetben friss és tápanyagban gazdag alapanyagokat használunk fel.

Természetesen minden zöldséget a legjobb helyről rendelünk. Ezek hozzájárulnak a szervezet helyes működéséhez, hiszen felerősítik egymás hatását. Mindennek köszönhetően az értékes tápanyagaikkal hozzájárulnak a kitűnő és egészséges pizza kialakításához.

A húsok és a halak fehérjetartalmuk miatt hasznosak a szervezet számára. A kolbászok, virslik, sonkák, szalámik – mind-mind minőségi alapanyagok, amelyek kiválasztásakor mindig fontos szempont az összetétel.

Nálunk kizárólag egészséges és kiváló minőségű sajtok kerülnek a pizzákra. Ez pedig tökéletes megkoronázása az alaposan megválasztott alapanyagokból készült ételnek.

Az nagyszerű pizza titka tehát a kiváló alapanyagokban rejlik. Az IL Trenonál mindig ügyelünk a minőségre, ennek köszönhetően nem csak finom, hanem egészséges pizzával lepjük meg a vendégeinket.