Rendeléseddel támogasd a Bárka Alapítvány-t

A társadalmi szerepvállalás keretében cégünk figyelmet fordít a minket körülvevő világra is.
Ugyanis megannyi ember él a földön, akiknek segítségre vagy támogatásra van szüksége, akiket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A Bárka Alapítvány 26 éve működik Dunaharasztiban. Lakóotthont, nappali ellátást és azon belül fejlesztő foglalkoztatást működtet fogyatékkal élő és autista emberek számára. A Bárka lakóotthona a sérült ember számára ugyanazt jelenti, mint minden felnőtt embernek a saját lakása, háza: ez az otthonuk.

A Bárka Alapítvány kézműves műhelye igyekszik olyan elfoglaltságot és munkát biztosítani, mely nem csupán időtöltés, hanem hasznos és értékes tevékenység lehet mindennapjaikban. Fontosnak tartják megmutatni másoknak, hogy közösségünk tagjai képesek minőségi és kreatív dolgok előállítására. Ezzel hozzá tudnak járulni a nálunk dolgozók önbizalmának és önértékelésének növekedéséhez, melynek következtében magukat is a társadalom hasznos tagjának láthatják.

Bárka Alapítvány lakóiban közös, hogy rendkívül őszinték és érzékenyek, számukra ismeretlen fogalom a gonoszság. Rengeteg szeretetet tudnak adni, amit egyes alkalmak során apró tárgyakba rejtenek. Ezek az odaadással és nagy figyelemmel készült apróságok a nálunk is elérhetőek.

Kérjük támogasd azzal a Bárka Alapítványt, hogy megvásárlod a lakók által készített kreatív karácsonyi diszt, melynek ára 400Ft

A pizza, vagy bármilyen más étel rendelésekor bárki hozzájuthat a Bárka Alapítvány által készített tárgyakhoz. Az on-line rendelések során egy felugró ablakban válik lehetővé a kézzel készült ajándék igénylése vagy kérje diszpécserünktől megrendelése mellé.

Az otthoni karácsonyi hangulat tökéletes kiegészítői lehetnek ezek a szeretettel készült apróságok. Minden egyes gyönyörű darab megvásárlásával támogathatja a Bárka Alapítvány munkáját, amelynek célja, hogy minden lehetőséget megadjon az ott lakóknak.

Fogjunk össze egy nemes ügyért! :)
Bárka alapítvány honlapja