Pizza bárhova!

Bárhol is vagy az EB alatt, mi elvisszük neked a legfinomabb pizzát
Telefonon rendelj,
hogy biztos megtaláljunk a szurkolók között a parkban 06 1 8 14 14 14

Eb_pizzaHamarosan itt az Európa Bajnokság és szinte biztosak vagyunk abban, hogy a legizgalmasabb pillanatok alatt fogsz megéhezni. Kár lenne korgó hassal végigülni a meccseket, hiszen a teljes élvezetet csak akkor éli át igazán az ember, ha teljesen nyugodt. Egy éhes ember pedig nem lehet nyugodt.

A foci a világ legnépszerűbb sportja, akarva-akaratlanul is halljuk a legújabb híreket és eseményeket. Az EB  egész Európát lázba hozza idén nyáron, ami mellett lehetetlenség úgy elmenni, hogy az ember ne beszéljen róla néhány szót.pizza_park

A fanatikusok örülhetnek focilázban úszinak majd egy hónapig. Azok pedig, akik igazán élvezni szeretnék a meccseket, bárhol megtehetik. Akár otthon nézed, akár egy parkban a szabad ég alatt, a jéghideg sör mellett már csak egy finom pizzára van szükséged.

Legyél bárhol, bármikor, mi elvisszük neked azt a pizzát, amit rendeltél tőlünk. Nem kell azon aggódnod, hogy amíg a büfében sorban állsz, lemaradsz a meccs legnagyobb góljáról, hiszen az IL Treno pizzaszállítás most új formát öltött.

A házhoz szállítás helyett mi egészen a kivetítőig visszük neked a pizzát, hiszen tudjuk, hogy egy percre sem akarsz felállni a meccs alatt. Miután felvettük a rendelésed, azonnal nekilátunk az étel elkészítéséhez, hogy minél előbb megkapd a rendelt finomságot. Hogy fog megtalálni téged a pizzafutár?

Ezen egy pillanatig sem kell aggódnod, mi gondoskodunk arról, hogy megtaláljunk téged. A lényeg tehát: válassz minket az EB alatt, hogy zavartalanul élvezhesd kedvenc csapatod játékát. Telefonon rendelj,  hogy biztos megtaláljunk a szurkolók között a parkban
06 1 8 14 14 14

EB_pizza_heineken