Az IL Treno és a GaBko chili

Egyre többet hallani minden iparágban a multinacionális cégekről, az embertelen körülmények között dolgozó gyári munkásokról. Éppen ezért, nem mellesleg pedig szerencsére is, sokan gondolkodnak úgy, hogy a kézműves termékek mellett döntenek. Így nem csupán kiváló minőségű termékekhez juthatnak hozzá, hanem támogathatják a valóban a terméket előállító személyt is, azaz magát a termelőtNagy_Gábor_Gabko

Találhatunk egy chili kézműves terméket? A válasz: igen! A GaBko Chili saját termelésből, valamint hobbiból készülő, valóban minőségi kézműves termék. A chilipaprikát tartalmazó íncsiklandó finomságok tehát nem nagyüzemben készülnek, hanem a forgalmazó maga a termelő is egy személyben. A GaBko Chili számára a legfontosabb a minőség!

Az IL Trenónál mindig is büszkék voltunk arra, hogy kiváló alapanyagokat használunk az ételeink elkészítéséhez. Ezt még szeretnénk fokozni azzal, hogy kiváló magyar alapanyaggal dolgozunk. Az IL Treno cégfilozófiája, hogy minőségi termékekkel dolgozzon, éppen ezért nagyon örülünk annak, hogy egy kiemelkedő magyar gazdával tudunk együttdolgozni, aki saját maga termeszti a chilijét, valamint a teljes folyamatot ő maga végzi.

Örömmel és büszkeséggel mondjuk el, hogy a hazai chilipaprika egyik úttörőjével, Nagy Gáborral, a GaBko Chili alapítójával szorosan együttműködve két új csípős variációt dolgoztunk ki a pizzáinkra. A közepesen csípős szószt és a GaBko chili szószt, mely kifejezetten a csípős ételek szerelmeseinek készült.

Válaszd pizzádat Gabko chili alappal!