Ajándékötletek a pizza szerelmeseinek

4Van egy jó barátod, aki él-hal a pizzáért? Ha tehetné reggelire, ebédre és vacsorára is csak azt enne? Akkor van pár jó ajándékötletünk a számodra és a számára. Ha szülinapja lesz, vagy ha karácsonyra szeretnéd valamivel meglepni, akkor íme néhány remek lehetőség.

Pizzavágó

Szinte mindig jól jön egy remek pizzavágó, amely úgy suhan át a pizzán, mintpizzavago forró kés a vajon. Ennek segítségével pillanatok alatt sikerül feldarabolni az illatozó remeket.Ha különleges megoldásra vágysz, akkor a pizzavágó kiválasztása után látogass el egy ajándéküzletbe, és gravíroztass bele. Így olyan, igazán személyre szóló és fantasztikus ajándékot adhatsz át, ami még biztosan nincs a konyhában.

pizza_tányérTányér

A nagy pizzák gyakran nem férnek rá egy egyszerű lapostányérra. Mi a megoldás ebben az esetben? Természetesen a nagyobb méretű pizza tányér. Ebből ma már rengeteg típust találhatsz az üzletek polcain, így könnyen választhatsz humorost vagy éppen egy szép kivitelezésű darabot.

Társasjáték

Ma már több különböző pizzás társas közül válogathatsz, találhatsz egyszerűbbeket, de vicceseket egyaránt. Egy kellemes baráti estének elengedhetetlen kelléke például a pizzás twister, amely hasonló az alapjátékhoz, csak ebben az esetben a különböző feltétekre kell jobb/bal kezet/lábat tenni. Bátran válogass a különleges játékok közül, hiszen biztosan megtalálod a legremekebb megoldást.

Táska és póló

Ki ne hallott volna a Tini Ninja Teknősökről? A város védőinek kedvenc étele volt a pizza, ami sok ábrázoláson visszaköszön. Ennek köszönhetően az üzletekben kapható design pólók és táskák díszítésén is megtalálhatjuk a pizzás motívumokat, amelyeknek minden pizzaszerelmes szekrényében helye van.

Apróságok

Végezetül további két apróságot ajánlanánk neked. A pizza motívuma ma már kulcstartókon és telefontokokon is megjelenik, amelyek éppen ezért szintén remek ajándékötletek.

3 2