A szilveszteri buli elengedhetetlen kellékei

Az év végéhez közeledve sokan az utolsó estét szervezik. Egyre többeknek válik biztossá az esti programja, és mindenki abban reménykedik, hogy az újFrEMKsFrTu5YizaEFCjzZSRR8QjWj34t989pYl2uk1k év remek emberek között, kiváló hangulatban kezdődhet el. Talán éppen te is egy házibulit szervezel a barátaiddal, amelyet szeretnél feledhetetlenné tenni. Íme néhány elmaradhatatlan kellék, amely garantáltan feledhetetlenné teszi az együtt töltött estét.

1. Konfetti és szerpentin

Bár ez sok bosszúságot okozhat a másnapi takarítás során, de az estét garantáltan jó hangulatúvá teszi. Ezek a szilveszteri „alapkellékek” egy buliból sem hiányozhatnak, hiszen rendkívül színessé és viccessé tehetik az óév búcsúztatását.

2. Italok

Természetesen a házibuliból nem hiányozhatnak a remek italok sem. Remek választás lehet egy-egy üveg finom bor, vagy néhány házilag elkészített likőr. És természetesen ne feledkezzetek meg a pezsgőről se, ami az éjféli koccintás elmaradhatatlan kelléke.

3. Zeneválogatás

Érdemes előre készülni, és remek zeneválogatást összeállítani az estére. A kiváló dallamok ugyanis minden résztvevőt felpezsdíthetnek, így garantáltan nem lesz hiány a jó hangulatból. Hangolódj rá a társaságra, és gondolj mindenkire – így nemcsak változatos zene szólhat, hanem mindenki számára felcsendülhetnek a kedvenc dallamok.

4. Néhány vicces játék

Arra az esetre, ha nem táncos mulatságot tervezel, érdemes néhány vicces játékot előkészítened. Egy-egy remek társas, vagy kártyajáték rendkívül jó hangulatot teremthet, így garantálva lesz az emlékezetes házibulit.

5. A harapnivaló

Természetesen minden buliban szükség van az ínycsiklandozó falatokra. Hogy mégis mi a legnagyszerűbb választás? Természetesen a pizza! 
De sajnálatodra mi nem leszünk nyitva december 31-én, ellenben január 1-jén 12 óra után már felvesszük rendelésed. :)

Rengeteg feltét közül választhattok, így mindenki a kedvencét eheti meg. Nem kell hosszas sütés-főzésnek megelőzni a házibulit, hiszen gyorsan megrendelhetitek az esti falatokat. A pizza remek kiegészítője az összes házibulinak, hiszen rendkívül finom, és mindenki számára kedvelt.

ilt_buek_797x340px_a