A GaBko chilipaprika

A chilipaprika hazánkban is már igazán régóta ismert és használt fűszernövény. Bár nem Magyarországot tekintik a chilipaprika őshazájának, nálunk is nagy hagyományokra tekint vissza ez a fűszernövény. Nem is csoda, ha arra gondolunk, hogy a magyar konyha egyik jellegzetessége, hogy csípősen fűszerezi az ételeket.

gabko_chili

A GaBko chili készítményei hazai termelésből származó, minőségi kézműves termékek. Kínálatában számtalan fajta chilit találhatnak meg a csípős ízek kedvelői. Az extra csípős chili a világ legerősebb chilipaprikáiból készül. Elérhető mind piros, mind pedig sárga színben. Kiválóan alkalmas levesekbe és főtt ételekbe mint fűszer. A krém formában elérhető GaBko Hot pepper cream szintén levesek és főtt ételek ízesítésére ideális.

Ha valaki inkább a por állagú chilipaprikával fűszerezné meg az ízélményét, a GaBko Hot Pepper Powder termékben garantáltan nem fog csalódni. Szintén a világ legerősebb chilipaprikái alkotják az összetevőit. A por formán kívül a különbség még a többi testvéréhez viszonyítva, hogy igazán praktikus fém kulcstartós kiszerelésben, üvegfiolában, valamint utántöltő tasakban is kapható. Bármilyen ételhez használhatjuk, amihez jól illik a tüzes íz.

A GaBko Hot Pepper Pickles a csípős ételek és a savanyúság szerelmeseinek készült. A termék a világ legerősebb chilipaprikáit ötvözi savanyúság formában. Fogyasztását húsokhoz, levesekhez, illetve szendvicsekhez ajánljuk. A készítmény esetében a mérték érték elvét érdemes követnünk, azaz óvatosan adagoljuk.

Az enyhén csípős ételek kedvelőinek sem kell elkeseredni, hiszen a közepesen erős chilipaprika is megtalálható a GaBko chili széles termékkínálatában. A mézes-whiskeys chilis BBQ szósz igazi ínyencségnek számít. Nagyszerűen ízesíthetjük vele a húsokat, a szendvicsünket, a pizzánkat, de akár pácoláshoz és mártogatáshoz is kitűnő választás.

A mexikói ízek rajongóinak a GaBko Tex-Mex sauce remek választás. Ez a paradicsomos-fűszerezésű chiliszósz pizzára, húsokhoz, szendvicsekbe, pácoláshoz, valamint mártogatáshoz javasolt.

Az enyhén chilis, fűszeres ízek képviselője a GaBko Jalapeno with Tequila. A savanyított Jalapenót, limelét, tequilát, fokhagymát, valamint fűszereket tartalmazó terméket húsokhoz, szendvicsekbe, illetve mártogatáshoz ajánljuk.

A GaBko Jalapeno Jelly tulajdonképpen édes Jalapeno chililekvár, így a kifejezetten a chilit, de a csípős ízeket nem kedvelők is megtalálhatják leendő kedvenc fűszerüket.

A csípős ételek szerelmeseinek jó hír, hogy a GaBko chili hamarosan elérhető lesz az IL Treno éttermekben.
Kiváló magyar kézműves chilivel kérheted majd a pizzád.