25 éves jubileum

Fel tudnád idézni, hogy mi minden történt veled 1992 óta? Ez bizony 25 év, ami alatt felnő egy ember. Te lehet, hogy érettségit, diplomát szereztél vagy megtaláltad életed szerelmét esetleg munkahelyet váltottál, gyereked született vagy akár unokád.

A főbb történéseket egy pillanat alatt fel tudod idézni és talán még azt is, hogy mikor rendeltél először tőlünk. Azt már nehezebb lesz elképzelned, hogy mi is 1992-ben indultunk, azóta sütünk főzünk nektek. Gondolj bele, amikor a közeledben is félévente cserélődnek a bérlők egy-egy üzlethelyiségben, amikor újak jönnek és újak mennek, mi 25 éve a piacon vagyunk.

Ennek nincs nagy titka, de azért elárulom neked, az étteremtulajdonos szabályait, amit egészen máig szem előtt tart: “megfelelő alapanyagok, professzionális konyha és tapasztalt szakácsok és a folyamatos fejlődés a ti igényeitekre szabva”.

Egyre többen jártok gyorséttermekbe és egyre kevesebben klasszikus vendéglátóhelyekre, ehhez kell(ett) nekünk is igazodni, hiszen a gyorsétterem nem egyenlő a minőség romlásával. Az Il Treno-ban minden alapanyag 100%-os tisztaságú. De ezt már tapasztalhattad.

Tudjuk, hogy a történelmünk kevésbé izgalmas számotokra, mint nekünk, úgyhogy a szülinapunkba is úgy vonunk be benneteket, hogy az egy élmény legyen nektek. Egy igazi, felejthetetlen élmény.

Minden hónapban egy nyereményjátékot szervezünk, mindenféle vackokat lehet nyerni, toll, labda, póló.

Természetesen viccelek, nyugi. smiley
2017-ben élményt kell adni, nem logózott termékeket. Júliusban pl. ha téged sorsolunk ki elviszünk repülni. Nem repülővel, nem-nem. Annál sokkal vadabb élményben lesz részed.

Egy szimulátorban élheted át a szabad repülés élményét. 220 km/óra sebességű szél emel fel alulról és tart a levegőben, de akár a szabadesés a zuhanás élményét is átélheted a SKYWARD szélcsatornában.

Nincs olyan ember, aki ne szeretne úgy repülni, mint a madár és jelenleg csak ez a szerkezet képes a szabad repülés érzését ekkora tökéletességgel utánozni. Szavakkal nehéz lenne leírni ezt az élményt, de most te is meg tudod tapasztalni, ehhez csak játszanod kell és a 15 nyertes között lenned. Ezt itt (LINK) tudod megtenni.

Ünnepelj velünk, játssz velünk, hogy még több élményben lehessen részed!

(SPOILER: augusztusi játékunk nyereménye egy közös gokartozás lesz. Látod, nem viccelünk. Mindig magasra tesszük a lécet.)