EN HU

25. születésnap

Fel tudnád idézni, hogy mi minden történt veled 1992 óta? Ez bizony 25 év, ami alatt felnő egy ember. Te lehet, hogy érettségit, diplomát szereztél vagy megtaláltad életed szerelmét esetleg munkahelyet váltottál, gyereked született vagy akár unokád.

2017-ben 25 évesek lettünk!

Szeretnénk ezt a vendégeinkkel közösen ünnepelni. Ezért minden hónapban egy nyereményjátékot szervezünk, mindenféle vackokat lehet nyerni, toll, labda, póló.

Természetesen viccelünk, nyugi. :)
2017-ben élményt kell adni, nem logózott termékeket. Júliusban pl. ha téged sorsolunk ki elviszünk repülni. Nem repülővel, nem-nem. Annál sokkal vadabb élményben lesz részed.


Júliusi játékunk:
Aki július 1-je és július 31-e között háromszor vásárol online az IL Treno honlapján, azoknak esélye van megnyerni a lebegést.

És mi is a lebegés:

Szinte nincs olyan ember, aki ne szeretne úgy repülni, mint a madár. SKYWARD szélcsatorna Magyarországon az első zárt rendszerű szabadesés szimulátor, mely lehetőséget ad ennek a felejthetetlen élménynek a kipróbálására. Ebben a szerkezetben mindenki kipróbálhatja a szabadesés élményét a valódi zuhanás élethű érzése mellett. A csatornában maximum 220 km/óra sebességű szél lehetővé teszi az emberi test számára a hason való zuhanást, valamint az ülő és fejen álló pozícióban történő szabadesést.

Sorsolásban való részvétel:
Azok a vendégeink, akik júliusban minimum háromszor rendeltek honlapunkról, automatikusan bekerülnek a sorsolásba. Sorsolás időpontja: 2017. augusztus 1-je kedd.
A nyerteseket e-mailben értesítjük és honlapunkra is kiírjuk.

Repülés tervezett ideje:
2017. augusztus 8. kedd 18 óra
Program: 1,5 órás program lesz.
Szeretnél többet megtudni a programról. Olvasd el a Skyward leírását.

Augusztusi játékunk nyereménye közös gokartozás lesz.